Info

Information

BYTESRÄTT

5 dagar från monteringsdatum och vid ETT tillfälle. Arbetskostnad tillkommer.

DÄCK

Vi utgår från begrepp som kvalitet, sortiment och marknadsposition. Kända fabrikat som Goodyear, Michelin, Pirelli, Bridgestone och Continental m.fl. Detta är synonymt med kvalitet – säkerhet – komfort och god däckekonomi.

ARBETE

Skonsam och professionell montering av däck och fälgar är en självklarhet hos oss. Våra samarbetspartners jobbar aktivt med utbildning av all personal. Stort serviceansvar och hög miljömedvetenhet säkrar för en hög kvalitet på utfört arbete.

PLUS FÖRSÄKRING

PLUS försäkringen gäller i 2 år från inköpsdatumet, för alla typer av däckskador som kan uppstå. Försäkringen gäller persondäck från Michelin, Bridgestone, Goodyear, Continental och Pirelli. Vid vanlig punktering bli däcket reparerat kostnadsfritt, under normal arbetstid.

MILJÖ

Vi utgår alltid från gällande miljölagar och våra samarbetspartners följer noga utvecklingen i pågående miljöarbete och har som ambition att vara i främsta ledet när det gäller miljöansvar för såväl produktion som internkontroll.

FÄLG

Vi har ett stort urval av stål- och lättmetalfälgar till de flesta personbilar, distributionsbilar och lastbilar. Vi arbetar givetvis med ledande leverantörer som t.ex. Rautamo, Svenska Fälg, OCL Brorsson och även Specialfälgar AB.